Midroc Electro

midrocMidroc-kontrollen

Fem kilometer innan målgång står personal från Midroc Electro vid Dundret Runts sista kontroll. Här serveras bland annat kaffe, saft, bullar och godis till trötta men glada skidåkare som får nya krafter inför sista biten in i mål.

– Dundret Runt är ett arrangemang med stolta traditioner som vi tycker där mycket roligt att få vara delaktiga i och samarbeta med. Det här är ett utmärkt tillfälle för oss som företag att nå ut till kunder, leverantörer och andra partners, säger Ola Jonsson, marknadschef för Midroc Nord.

Midroc är ett landsomfattande företag med 1600 medarbetare och 45 platskontor. Midroc etablerade verksamhet i Gällivare 2011 då företaget tog över elverksamheten från Eriksson Center. Målet är att bli Sveriges ledande el- och automationsföretag.

Intresset för längdåkning finns sedan många år i Midrocs ”dna” och landslagsåkarna Emil Jönsson och Anna Haag är företagets affischnamn.

Midroc satsar stort på Dundret Runt, förutom värdskapet för kontrollen har man också instiftat ett spurtpris till första dam och herre som passerar kontrollen i tävlingsloppet NSD Classic. Priset är 5.000 kronor!

-Vi satsar gärna på friskvård i olika former och Dundret Runt är ett bra exempel på hur man kan arbeta för att bidra till att personalen har god fysisk hälsa. Vi är övertygade om att välmående personal är en förutsättning för att vi ska nå våra marknadsmål, säger Ola Jonsson.

Produktinformation Midroc-kontrollen

Vid kontrollen serveras, förutom blåbärssoppa och sportdryck, även saft, kaffe och KANelbullar (gluten- och laktosfritt alternativ finns). Laktosfri mjölk serveras också. Ett utbud av godis kommer också att finnas för den som är sugen på något sött för att orka sista biten mot mål.